Szállítási információk

A termékeket a következő házhoz szállítási módokkal rendelheted meg:

 

Futárszolgálat

A küldeményt az Express One futárszolgálat szállítja ki. Utánvételes fizetés esetén az utánvét összegét a futárnak kell fizetned.

Foxpost csomagautomata

Csomagod bármelyik Foxpost csomagautomatába kérheted. A kiválasztást a pénztár oldalon található térképes csomagautomata kereső segíti. A rendelésed megérkezésekor a Foxpost SMS értesítést küld a számodra. Amennyiben Utánvételes fizetést választod, az utánvét összegét kényelmesen, bankkártyával fizetheted az automatánál. A kézbesítés napján a futárszolgálat SMS értesítést küld a futár elérhetőségével, így egyeztetni tudod vele a kiszállítást.

Pick Pack Pont

Pick Pack Pontra is kérheted a csomagod. Válaszd ki a több száz pont közül az hozzád legközelebb esőt és vedd át csomagod kényelmesen.  Információk a Pick Pack pontokról: www.pickpackpont.hu

Személyes átvétel

Mivel üzlethelyiséggel nem rendelkezünk, így a rendelések átvételére előre egyeztetett helyen és időpontban van lehetőség. Általában a következő lehetőségek vannak:

Hétköznap 8-16 óráig az Újpesti Ipari parkban vagy 18 óra után Kőbányán (Sörgyár u. 33/C). Személyes átvételhez mindenképp emailes vagy telefonos egyeztetésre van szükség!

A konkrét címmel kapcsolatban kollégánk felveszi veled a kapcsolatot. Személyes átvételre jellemzően a megrendelést követő munkanapon van lehetőség.