Partnerprogram

Forgalmas üzlethelyiséggel rendelkezel? Szeretnéd bővíteni szolgáltatásaid?

 

Partnerprogramunkba várjuk mindazok jelentkezését, akik forgalmas üzlethelyiséggel rendelkeznek és úgy gondolják, hogy a szerelemlakatok bele illenének termékkínálatukba. Ezzel növelhetik üzletük forgalmát. A lézergravírozót, amellyel a lakatokat gravírozhatják, egy jelképes összegért bérelhetik tőlünk(a bérleti díj egy lakat eladása után megtérül).

Emellett partnereink felkerülnek weboldalunkra egy térképes keresőre és személyes átvételi pontként is megjelennek webshopunkban. Amennyiben érkezik egy rendelés, melynél egyik partnerünk üzletét választották személyes átvételi pontként, úgy a rendelést továbbítjuk az adott partner üzletnek és a rendelés teljesítése az ő feladata lesz. Ilyen esetben nem veszünk le jutalékot az átirányított megrendelésből.  A program feltétele, hogy az alapanyagként szolgáló üres lakatokat tőlünk vásárolják meg.

Miért előnyös csatlakozni a programhoz?

  • Lehetőséget ad egy új termékpaletta bevezetésére az meglévő mellé
  • Nem szükséges gravírozóval rendelkezni, ezt mi biztosítjuk havi díj ellenében.(A díj rendkívül kedvező)
  • A partnerpontok felkerülnek weboldalunkra, illetve a weboldalon történő rendeléseket továbbítjuk a partner részére, amennyiben a vásárló az adott partner üzletet jelölte meg személyes átvételi helyként. Az ilyen típusú megrendelésekből nem kérünk részesedést. A rendelés teljesítése a partnerre van bízva.

Partnereinknek többféle üres, gravírozható szerelemlakatok mellett kiegészítő termékeket is kínálunk

Csatlakoznál a partnerprogramhoz vagy felmerültek benned kérdések? Töltsd ki az alábbi űrlapot és felvesszük veled a kapcsolatot:

Töltsd ki az alábbi űrlapot

 

Ellenőrzés